Świetne miejsce na rodzinny obiad, biznesowy lunch czy romantyczną kolację.
Zapewniamy wyśmienitą kuchnię opartą o tradycyjne polskie potrawy urozmaicane sezonowymi i lokalnymi produktami. Dania przyrządzane z dbałością o smak i wygląd, pod czujnym okiem naszej Szefowej Kuchni – Moniki Cieślak.
Po prostu dobre jedzenie.
z czterech rodzajów mięs, podawany z makaronem
z makaronem
podawany z cebularzem
chłodnik - prosimy pytać obsługę
podawany z puree ziemniaczanym i mizerią
pieczony pstrąg z pustelni z ziemniakami, podawany ze śmietaną cytrynowo-bazyliową o kalafiorem romanesco
podawany z frytkami
podawany z ziemniakami i mizerią
ze szpinakiem, serem feta, palonym masłem i orzechami - 6 sztuki
z kaszy jęczmiennej w sosie borowikowym, podawane z ziemniaczanym puree - 2 sztuki
podawane z sosem porowym
podawane ze śmietaną i cebulką - 6 sztuk
z sosem pieczarkowym - 4 sztuki
z sosem mięsnym - 4 sztuki
ze śmietaną i szczypiorkiem - 5 sztuk
ze śmietaną szczypiorkową i wędzonym łososiem - 4 sztuki
z awokado, serem pleśniowym, rukolą, orzechami włoskimi i granatem
z liśćmi sałaty kolorowej, burakiem, pomarańczami i migdałami
z owocami i śmietanką - 2 sztuki
z maskarpone, owocami i czekoladą - 2 sztuki
z czterech rodzajów mięs, podawany z makaronem
z makaronem
z frytkami i ketchupem
z owocami i śmietanką - 2 sztuki
z maskarpone, owocami i czekoladą - 2 sztuki
lody śmietankowe, czekoladowe i truskawkowe
podawany z cebularzem
podawany z frytkami
z liśćmi sałaty kolorowej, burakiem, pomarańczami i migdałami
PONIEDZIAŁEK – CZWARTEK:
7:00 – 22:00
PIĄTEK – NIEDZIELA:
7:00 – 22:00